Advertisement

Φωτιά Κερατέα : Φωτιά στην Κερατέα -Δήμαρχος Λαυρεωτικής: Η πυρκαγιά ... / Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα.

Φωτιά Κερατέα : Φωτιά στην Κερατέα -Δήμαρχος Λαυρεωτικής: Η πυρκαγιά ... / Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα.. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην κερατέα αττικής. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Φωτιά πυρκαγιά κερατέα πυροσβεστική υπηρεσία. Μιλώντας στο open, ο δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου είπε πως «η φωτιά έχει ήδη κάψει κάποια σπίτια και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά!

Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Μιλώντας στο open, ο δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου είπε πως «η φωτιά έχει ήδη κάψει κάποια σπίτια και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. 8:02 μμ, τετάρτη 09 σεπ 2020 8:02 μμ, 09 σεπ 2020. Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα.

Φωτιά στην Κερατέα | DIFERNEWS
Φωτιά στην Κερατέα | DIFERNEWS from difernews.gr
Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Εκκενώθηκε η φέριζα και θα γίνουν κι άλλες εκκενώσεις σε οικισμούς», τόνισε και στη συνέχεια πρόσθεσε Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με μπορείτε επίσης να δείτε live εικόνες από περιοχές στις οποίες εντοπίζετε φωτιές μέσα από το δίκτυο. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Αποτελεσματική αποδείχθηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής στη φωτιά στην κερατέα. Φωτιά πυρκαγιά κερατέα πυροσβεστική υπηρεσία. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Νέα φωτιά ξέσπασε στην αττική.

Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Το ραδιοταξι κόσμος στις φωτιες στην κερατεα! Δύο μηνύματα έχουν σταλεί από την πολιτική προστασία μέσω του 112 σχετικά με τη φωτιά στην κερατέα. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Κινητοποιήθηκαν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα. Αυτή τη στιγμή η φωτιά κινείται προς την περιοχή της αναβύσσου και της φωκαίας. Εκκενώθηκε η φέριζα και θα γίνουν κι άλλες εκκενώσεις σε οικισμούς», τόνισε και στη συνέχεια πρόσθεσε Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. ▶️συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες οτα. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.

Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική η νέα φωτιά σήμερα ξυπνάει ξανά φόβους στην αττική ειδικά μετά και την τεράστια οικολογική. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα.

ΤΩΡΑ-Φωτιά στην Κερατέα
ΤΩΡΑ-Φωτιά στην Κερατέα from media.enikos.gr
Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Εκκενώθηκε η φέριζα και θα γίνουν κι άλλες εκκενώσεις σε οικισμούς», τόνισε και στη συνέχεια πρόσθεσε Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100.

Φωτιά σε εξέλιξη στην κερατέαπυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού.

Θελοντας να ειμαστε παντα διπλα σας, αποφασισαμε σε συνεργασία με τον ερυθρο σταυρό προσφερουμε δωρεάν μετακινηση των ευπαθων ομαδων και. Αποτελεσματική αποδείχθηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής στη φωτιά στην κερατέα. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Είναι πολύ μεγάλο το μέτωπο. Δύο μηνύματα έχουν σταλεί από την πολιτική προστασία μέσω του 112 σχετικά με τη φωτιά στην κερατέα. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Μιλώντας στο open, ο δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου είπε πως «η φωτιά έχει ήδη κάψει κάποια σπίτια και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Νέα φωτιά ξέσπασε στην αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο ξέσπασε φωτιά η οποία καίει χαμηλή βλάστηση. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην κερατέα αττικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική η νέα φωτιά σήμερα ξυπνάει ξανά φόβους στην αττική ειδικά μετά και την τεράστια οικολογική.

«η φωτιά ξεκίνησε από εμπρησμό ήταν ένα πεζό άσπρο, που έβαλε σε έναν κάδο απορριμμάτων και ξέφυγε η φωτιά μετά. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα.

Φωτιά στην Κερατέα | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr
Φωτιά στην Κερατέα | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr from www.thepressroom.gr
Αυτή τη στιγμή η φωτιά κινείται προς την περιοχή της αναβύσσου και της φωκαίας. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Είναι πολύ μεγάλο το μέτωπο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο ξέσπασε φωτιά η οποία καίει χαμηλή βλάστηση. Το ραδιοταξι κόσμος στις φωτιες στην κερατεα! Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.

▶️συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες οτα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Δύο μηνύματα έχουν σταλεί από την πολιτική προστασία μέσω του 112 σχετικά με τη φωτιά στην κερατέα. Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική η νέα φωτιά σήμερα ξυπνάει ξανά φόβους στην αττική ειδικά μετά και την τεράστια οικολογική. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με μπορείτε επίσης να δείτε live εικόνες από περιοχές στις οποίες εντοπίζετε φωτιές μέσα από το δίκτυο. Φωτιά πυρκαγιά κερατέα πυροσβεστική υπηρεσία. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. «η φωτιά ξεκίνησε από εμπρησμό ήταν ένα πεζό άσπρο, που έβαλε σε έναν κάδο απορριμμάτων και ξέφυγε η φωτιά μετά. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο ξέσπασε φωτιά η οποία καίει χαμηλή βλάστηση. Είναι πολύ μεγάλο το μέτωπο. Αποτελεσματική αποδείχθηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής στη φωτιά στην κερατέα. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24.

Posting Komentar

0 Komentar